Батькам пропонують стежити за дітьми через GPS

Безпека дітей – основне для батьків. Аби знати, де малеча знаходиться під час ігор на вулиці, державна служба охорони пропонує GPS-трекер.

Це індивідуальна система супутникового стеження, яка визначає місцезнаходження дитини у будь-якій точці, як в даний момент, так і в ретроспективі.

- Відправивши дитину на навчання, ви спокійно можете йти на роботу чи займатись домашніми справами, - розповів начальник Управління ДСО при УМВС України в Тернопільській області Олег Іващенко. - За допомогою комп’ютера ви зможете відстежувати їх маршрут зі школи додому. До того ж, батькам надається можливість самим встановити маршрут пересування дитини. При виході за дозволені межі на комп’ютері відображатиметься червоний сигнал, який вказуватиме на місцезнаходження дитини. Окрім цього, дитина в момент загрози зможе натиснути кнопку термінового виклику міліції. Після сигналу до неї приїде озброєний наряд групи затримання Управління Державної служби охорони.

Застосовувати даний прилад можна і для власної безпеки, при догляді за старшими людьми, за інвалідами та особами, які потребують опіки. Можливо використовувати супутниковий моніторинг для визначення місцезнаходження сумок, багажу, цінних речей тощо.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео