Для тернопільських екстремалів готують «бомбу»

Цікавий і корисний подарунок для любителів екстриму, скейтів та роликів готує до Дня міста тернопільська влада. На території парку «Топільче» вже розпочали роботу над спорудженням екстрим-парку. Тепер скейтерам і ролерам не потрібно перейматися тим, аби не збити когось на тротуарі під час катання.

«Під час облаштування парку ми хочемо охопити якомога більше видів спорту, які розвиваються в Тернополі і є популярними серед молоді. Сподіваємося, що збудований майданчик буде оптимальною можливістю для молодих тернополян позайматися екстремальними видами спорту, а для відпочиваючих – поспостерігати», – розповів «Терену» начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради Микола Круть.

Також пан Микола обмовився про те, що представники Федерації велотріалу мають пропозиції стосовно облаштування у Тернополі майданчика і для велотріалу.

На виконання роботи залишився місяць. Майданчик для екстремальних видів спорту обіцяють здати в експлуатацію не пізніше 28 серпня.

Обрали місце для екстрим-парку вигідне: фактично в центрі міста, недалеко від ТЦ «Орнава» і футбольного поля, але водночас і в зеленій зоні Тернополя – парку «Топільче», де завжди багато молоді і відпочиваючих. Поки що на місці майбутнього екстрим-парку лише вирите заглиблення, дно якого засипане камінням. Через декілька днів продовжиться активна робота.

Соломія ШАЛАЙ.

Фото автора.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео