У Заліщицькому районі збудують спортивно-оздоровчий комплекс

Cпортивно-оздоровчий комплекс “Городок” планують спорудити на території села Городок Заліщицького району. Комплекс облаштують на узбережжі Дністра.

Перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак і керівники департаменту екології та природних ресурсів ОДА, Головного управління Держземагенства в області побували на місці майбутнього будівництва, оглянули земельні ділянки під спортивний комплекс і обговорили подальшу діяльність щодо його облаштування із інвестором Іваном Марущаком і головою Заліщицької РДА Борисом Шипіткою.
«Проведена відповідна робота щодо пошуку інвестора, - зазначив Іван Крисак. - Інвестор готовий вкладати кошти у розвиток цієї спортивної та рекреаційної інфраструктури. Це позитивно вплине на покращення добробуту району, адже зумовить створення нових робочих місць, збільшення вкладень у місцевий бюджет. Також наші футболісти матимуть хороші можливості для тренувань на території області, що є не менш важливо».

Як зазначив Іван Марущак, “Городок” дасть можливість проводити навчально–тренувальні збори для спортсменів, організувати відпочинок для туристів. Тут буде також причал для малих яхт і катерів, 4 футбольні і 2 волейбольні поля, одне поле для пляжного футболу.

Обсяг інвестицій у проект складає до 9 млн. доларів. 

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео