Молода мама потребує допомоги небайдужих

Соцмережі «розриваються» від повідомлень з проханням допомогти 34-річній тернополянці Наталії Лапуньці (Козачинській), у якої виникли серйозні проблеми після пологів. Внаслідок обриву тромбу під час кесаревого розтину породілля перебуває в комі у стабільно важкому стані.

На лікування і підтримку життєдіяльності Наталі необхідні кошти, яких вже немає ні в родичів, ні в друзів, тому по допомогу звернулися до небайдужих.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook подруга сім’ї Лєна Гарбузинська, новонароджений син Наталі і Ярослава Лапуньок вже вдома, а за життя і здоров’я матері борються лікарі з Тернополя, Києва та Івано-Франківська. Сім’я потребує фінансової допомоги. Кожна гривня може продовжити життя молодої матусі. Не будьмо байдужими до чужого лиха, бо ніхто не знає, що на нього чекає завтра, а біда може чатувати на кожного.

Надіслати свою допомогу можна на картку «Приватбанку» - 473 121 711 119 94 75 Лапунька Наталія Миколаївна. Також номер телефону чоловіка Наталії Ярослава - 067-915-70-82.

Зекономте на філіжанці кави чи піці, аби подарувати Наталі шанс на одужання, а її новонародженому синочку та чоловіку – на щасливе сімейне життя.

Соломія ШАЛАЙ.

Фото – Facebook.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео