Тернополян знову кличуть на «Вуличний ринок»

Вже вдруге в Тернополі відбудеться фестиваль їжі, музики та розваг «Вуличний ринок». Перший такий захід відбувся цьогоріч 16-17 травня в Парку імені Т. Шевченка, де мали можливість показати свої навички і вміння не лише маститі ресторатори, але й молоді та перспективні жителі міста. За два дні торгів на ринку просто неба було зібрано 20 тисяч гривень, які використають для покращення велосипедної інфраструктури у місті. Першу велопарковку, облаштовану за кошти з фестивалю, вже встановили біля тернопільського замку.

Місцем проведення другого «Вуличного ринку» так і залишився парк Шевченка, який 28-30 серпня знову перетвориться на осередок смакоти і виробів ручної роботи. Всі, хто хоче взяти участь у «Вуличному ринку», повинен зареєструватися до 10 серпня за посиланням https://docs.google.com/forms/d/13BhbcX2U3ctKmJFHGhn3NMYnQ_N4EpOR1u2yuhlwibM/viewform.

Метою фесту є підтримка молодих творчих людей, які прагнуть втілити заповітну мрію, показавши свої вміння для тернополян та гостей міста. Тому організатори оголошують конкурс на п’ять грантів для молодих людей, які хочуть взяти участь у ньому. Грант від фестивалю дозволяє стати його учасником без сплати внеску. Він надає право людині чи команді пройти навчання та консультацію щодо того, як правильно та креативно підійти до організації свого торгового місця.

Організатори обіцяють ще більше смачної їжі, доброї музики та гарного настрою, аніж минулого разу. Саме в День міста всі тернополяни і гості матимуть чудову змогу з користю і задоволенням провести свої вихідні. Для цього варто просто прийти на в парк Шевченка і поринути в атмосферу радості і доброго настрою.

Соломія ШАЛАЙ.

Фото - агенція «Дубельтівка».

Вибір читачів за тиждень

Відео