З Тернополя втікає відомий бренд

Салон німецької фірми «Adidas» навпроти центрального універмагу припиняє роботу з 1 серпня. Продавці пов’язують це з неплатоспроможністю тернополян. Інші відомі бренди також передумали розширювати мережі у Тернополі.

На зміну базарному «абібасу» у Тернополі ще в далекому 2006 році відкрили фірмовий магазин «Adidas», який до сьогодні славився захмарними цінами. І ось 31 липня - останній день його роботи. Про це покупців попереджає табличка біля каси. Зараз у салоні відбувається фінальний розпродаж зі знижками до 50%. З питань гарантії на раніше придбаний товар радять звертатися до Львова (вул. Шевченка, 5).

Думки тернополян стовно закриття «Адідасу» розділились.

- Я багато речей в Адідасі купила, - каже Ірина Мазур. - Спортивний купальник із 2007 року ще досі ношу, лише колір потьмянів. За якість потрібно платити, гроші окупляться багатьма роками служби. Шкода, що магазин закривається.

- Там завжди були скажені ціни, я ніколи там нічого не купляв, - каже студент Назар. - Навіть зі знижкою в 50% кросівки ціною 3000 грн. мені не по кишені.

Подібна доля спіткала магазин «ЦентрОбувь» біля видавництва «Збруч». Втім, тут причина швидше політична – тернополяни не хочуть купувати російські товари.

Отож, жителі області зубожіли, і це позначилося на бізнесі комерсантів.

Юлія НІКІТІНА.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео