Ділові підсумки дня: 31 липня

Кредитори готові списати Україні частину боргу, Конституційний суд схвалив децентралізацію, НБУ посилив правила купівлі валюти на міжбанку, на українських ТЕС закінчується вугілля, ПриватБанк просить інвесторів відстрочити погашення євробондів.

Кредитори готові списати Україні частину боргу

Приватні кредитори готові списати України частину державної заборгованості: група фінансових інститутів на чолі з американським фондом Franklin Templeton запропонувала відмовитися від 5% суми кредиту.

Конституційний суд схвалив децентралізацію

Конституційний суд України визнав конституційним проект змін до Конституції в частині децентралізації.

НБУ посилив правила купівлі валюти на міжбанку

Національний банк посилив санкції за перевищення банками граничного обсягу купівлі на міжбанківському валютному ринку безготівкової валюти та банківських металів.

На українських ТЕС закінчується вугілля

Запасів вугілля на деяких українських ТЕС залишилося на добу роботи, повідомив керівник Держінспекції з експлуатації електричних станцій і мереж Укренерго Олег Коземко. Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк збирає антикризовий енергетичний штаб.

ПриватБанк просить інвесторів відстрочити погашення євробондів

Найбільший в Україні ПриватБанк (Дніпропетровськ) звернувся до інвесторів з проханням схвалити відстрочку погашення єврооблігацій на $200 млн з 23 вересня на 1 грудня 2015 року, йдеться в повідомленні банку.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео