В історичній частині міста горів чотириповерховий будинок (фото, відео)

Близько п’яти годин вогнеборці гасили пожежу, що виникла у історичному центрі Тернополя по вул. Сагайдачного, 1. Загорання сталось вчора, 4 серпня, близько 23:00.

Як повідомляють очевидці, пожежа виникла між першим та другим поверхом. Однак через дерев’яне перекриття вогонь «розкинувся» на всю будівлю. Пожежникам також довелось евакуювати мешканців сусідніх будинків, серед яких 12 дітей.

«4 серпня о 22:45 до о оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в чотирьохповерховій громадській торгово-офісній будівлі на вулиці Сагайдачного, 1, у Тернополі, в історичному центрі міста.

 Площа горіння орієнтовно становила 5 м.кв. Одночасно з початком гасінням пожежі працівники ДСНС організували та провели евакуацію 48 чоловік – мешканців квартир з прилеглих житлових будинків (в тому числі 12 дітей)», - повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Тернопільській області.

5 серпня о 01:55 пожежу було локалізовано, а о 03:04 – ліквідовано. Всього на боротьбу з вогняною стихією було залучено 12 одиниць пожежної та спеціальної техніки та 80 чоловік особового складу. Також до процесу гасіння було залучено додаткові сили та засоби Тернопільського гарнізону

Як повідомляють пожежники вогнем знищено: торгово-офісні приміщення на 3-му та 4-му поверхах на площі близько 500 м.кв та покриття будівлі на площі 250 м.кв. Загальна площа пожежі становила 750 м.кв. Загибелі та травмування людей внаслідок пожежі немає. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Фото та відео з інтернет-спільноти «Від Тернополя до Тернополя» та Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео