Виродки розбещували малолітніх дівчат на Тернопільщині

Два злочини проти статевої свободи та cтатевої недоторканості задокументували впродовж тижня правоохоронці Чортківського райвідділу внутрішніх справ. Працівники міліції викрили двох мешканців району, які вчинили розпусні дії відносно малолітніх дітей.

З повідомленням про скоєння злочину до міліціонерів звернулася 37-річна місцева мешканка одного з сіл району. Жінка розповіла, що відносно її дев’ятирічної доньки вчинив розпусні дії односельчанин. Правоохоронці оперативно з’ясовували усі обставини злочину.

Як розповів заступник начальника Чортківського райвідділу внутрішніх справ Віктор Василик, дівчинка поверталася додому з крамниці, коли зловмисник раптово напав на неї та потягнув у хащі неподалік дороги. Чоловік примусив перелякану жертву роздягнутися та став вчиняти розпусні дії з дитиною. Однак розбещувача помітив односельчанин та забив тривогу. Той утік, а перелякану дитину повернули додому. Матір дівчинки за допомогою звернулася до правоохоронців.

Працівники міліції затримали чоловіка згідно з статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України. Вирішується питання про обрання проти правопорушника запобіжного заходу – арешт.

Встановили правоохоронці причетність до скоєння аналогічного кримінального правопорушення ще одного 24-річного мешканця району. Молодик розбещував 12-річну односельчанку. Зловмисник вчинив протиправні дії з малолітньою на березі річки неподалік села, куди дівчинка прийшла покупатися. Про протиправне дитина розповіла батькам, а вони звернулися в міліцію. Правоохоронці розшукали зловмисника. Той у скоєному зізнався.

Даний факт внесено до єдиного реєстру за вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку розпочато кримінальне провадження, повідомило dosie102.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео