Гуманні німці піклуються про тернопільських дітей

5 серпня на базі ДОЗ «Промінь», що в селі Долина Теребовлянського району, відбулося відкриття другої відпочинкової зміни для дітей та батьків, яку організовує та фінансує німецький благодійний фонд «Гуманітарна допомога м. Білефельд».

У відкритті зміни взяв участь голова РДА Юрій Ништа. Він побажав дітям та батькам приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я, незабутніх вражень, а працівникам табору - нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі. Також очільник району подякував німецькому благодійному фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» (керівник - Пітер Регер, координатор - Андреас Гюбнер) за їхню благородну місію та добрі справи, повідомляють у прес-службі Теребовлянської РДА.                                     
Німецькі благодійники організовують відпочинок для дітей кожного літа, починаючи з 1998 року. Спочатку це були дитячі зміни, зараз – сімейні. Як правило, у таборі відпочивають діти з Теребовлянщини, хоча є діти і з інших районів Тернопільщини.                   
Загалом, зі слів керівника ДОЗ «Промінь» Петра Кулика, це вже четверта і остання табірна зміна, яка проводиться в оздоровчому закладі цього року.

Джерело: www.oda.te.gov.ua/

 

Вибір читачів за тиждень

Відео