Діти бійців поїхали на острів Хвар

Діти військовослужбовців з Тернопілля, які несуть службу у зоні АТО, відправились на відпочинок у Республіку Хорватію. 44 дитини протягом 12 днів відпочиватимуть на узбережжі Адріатичного моря на острові Хвар.

Поїздка відбувається у рамках програми оздоровлення дітей учасників АТО. Організацією виїздів за кордон займається робоча група при ОДА, яку очолює т.в.о. керівника апарату Віктор Шумада.

«Ми вдячні нашим іноземним партнерам, які не тільки підтримують нас, а й допомагають вирішити низку проблем, - зауважив він. – Ні для кого не секрет, як непросто у сьогоднішніх умовах організувати відпочинок дітей. Однак за кордоном є організації та спільноти, готові нам у цьому сприяти. Діти військовослужбовців вже побували у Польщі, Угорщині, Сербії. Робота продовжується. Якщо буде можливість, відправлятимемо дітей за кордон і надалі».

Програма поїдки досить насичена. Вона дозволить відпочити і морально, і фізично. До того ж це чудова нагода розповісти про нашу країну, представити її культуру і традиції.

«Нехай бійці, які відстоюють незалежну Україну, знають, що ми - з ними, що про їхніх дітей дбають», - констатував Віктор Шумада.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео