На Донбас із Тернополя поїхала вода від "Доброго Самарянина"

Сьогодні, 9 серпня, волонтерська група громадської організації «Схід та Захід єдині» відправила з Тернопілля великий вантаж («фура» сідельний тягач) в зону бойових дій на Донбасі. Керівник рейду з Тернопілля - Василь Конько, Шумщина - Володимир Каніщев, Донбас - Едуард Хатмуллін.

Пальне для цього рейду і 24 тонни мінеральної води забезпечив доброчинець, керівник ПАП «Добрий Самарянин» Володимир Кравець.

Крім того, фура завантажена 1500 банок славнозвісної шумської «Тушонки Козацької», домашніми закрутками, військовим тактичним взуттям (15 пар), маскувальними сітками, військовим спорядженням та іншим.

Останні дні на фронті почалась активізація бойових дій з боку агресора і зміни в кількості та найменуванні вантажів доводилось робити у відповідності до потреб підрозділів і з’єднань, якими ми опікуємось. У деяких підрозділах попадання від ворожих снарядів знищили спорядження, все це зараз буде бійцям довезено.

У Пісках, Водяному, Опитному, Кримському, ст. Луганській, Авдіївці, Гірському, Мироновському, Луганському, Ніжному, Желанному, Волновасі, Троїцькому, Новотроїцькому, Тошківці, Новотошківці, розташованих на лінії розмежування військового протистояння на сході України, чекають нашої і вашої допомоги.

Для усіх, хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації.

Фото автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео