Незнайомка втирається у довіру до дітей і грабує їх

У Тернополі невідома жінка обманом знімає золоті прикраси з неповнолітніх на дитячих майданчиках. Першими про цей випадок повідомили користувачі спільноти «Від Тарнополя до Тернополя». За справу після цього взялася міліція.

Як повідомили у СГЗ обласного управління внутрішніх справ, зафіксували вже чотири факти грабунку неповнолітніх на масиві Дружба.

Зі слів потерпілих, лиходійка прогулюється дворами багатоповерхівок з 3-річною дівчинкою, яку називає своєю донькою. У потенційні жертви вибирає дітей, котрі без догляду дорослих гуляють на дитячих майданчиках.

Жінка знайомиться з малечею, роздає дрібні подарунки, пригощає солодощами. Втершись в довіру, пройдисвітка пропонує дівчаткам поправити зачіску чи одяг, а сама тим часом спритно знімає золоті прикраси. Допоки діти оговтуються, аферистка швидко покидає майданчик.

На вигляд жінці 30-35 років, зріст 160-165 см, приємної зовнішності, смаглява, з довгим чорним волоссям.

Працівники міліції звертаються до жителів обласного центру подбати про безпеку своїх дітей. Не залишайте надовго малечу без нагляду, не одягайте на дітей дорогих прикрас, відпускаючи гуляти на вулицю.

Про випадки шахрайки правоохоронці просять повідомляти у найближчий відділ міліції або телефонувати за номером 102.

Вибір читачів за тиждень

Відео