Допомога з Тернопілля прибула в зону АТО

Близько тридцяти тонн продовольчого та іншого вантажу зібрала і відправила на Донбас волонтерська група «Схід та Захід єдині». Особливістю рейду є 24 тонни мінеральної води, яку надав керівник ПАП «Добрий Самарянин» Володимир Кравець.

Крім води, військовим привезли харчі (м'ясо тушковане, 1500 банок та ін.), домашні закрутки, а також тактичне військове взуття, літню військову форму, маскувальні сітки, інше військове спорядження. Допомога прибула на схід ввечері, 10 серпня. Транспорт одразу розвантажили і  найближчими днями розвезуть по опорних позиціях і на передові пункти. Таку інформацію надав прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" Ігор Крочак.

Раніше вже було відправлено в зону АТО дев’ять фур допомоги по 25-30 тонн кожна, а також 36 бусів по 3 тонни. Багато допомоги відправлено «Новою поштою».

Напередодні Дня Незалежності волонтери збиратимуть допомогу для десятого, «ювілейного», вантажу в зону воєнних дій. Потреб є багато, зокрема і з організацією перевезення допомоги. Тому всі небайдужі можуть допомогти коштами для закупівлі пального та інших потреб військових: громадська організація "Схід та Захід єдині", 47100, Тернопільська обл. м. Шумськ, вул. Волинська 4, р/р 26001070100010, МФО 300142, код ЕДРПОУ 39783360, ПАТ "Укрінбанк".

Соломія ШАЛАЙ

Фото Едуарда Хатмулліна

Вибір читачів за тиждень

Відео