Владика Нестор нагородив волонтерів

В управлінні Тернопільської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату відбулося нагородження волонтерів. Владика Нестор вручив їм медалі «За жертовність і любов до України».

«Кожен розуміє, наскільки ваша праця є небезпечною та відповідальною, - зазначив владика. - Ви ризикуєте своїм  життям, все робите для української держави, воїнів, захисників, які віддають своє життя та здоров’я на сході, щоб ми могли спокійно жити тут, на Тернопільщині. Мені приємно від імені Святійшого Патріарха вручити цю медаль нашим волонтерам, яких знають усі як в Тернополі, так і за його межами. Пам’ятаймо, що справжня нагорода, яка чекає кожного християнина – це Царство Небесне, ми для цього живемо і трудимося. Дякуємо, що ви в нас є».

Нагороди отримали: Стойко Сергій Васильович, Стойко Світлана Володимирівна, «За вірність традиціям» 1 ступеня (за представленням спілки бійців та волонтерів АТО «Сила України») – Кіналь Олег Степанович, Кіналь Наталя Теодозівна, «За відродження України» (за представленням спілки бійців та волонтерів АТО «Сила України») – Магац Руслан Богданович.

Нагороду отримав також прот.В’ячеслав Кізілов, який постійно активно співпрацює із солдатами, збираючи допомогу та кошти задля забезпечення їх побуту, організовує культурні та спортивні заходи з метою підняття бойового духу та згуртування учасників даних подій. 

«Ми сформували команду священиків, які бажають працювати як в тилу, так і на передовій, - сказав прот. В’ячеслав Кізілов. - Ми будемо добрим прикладом, щоб майбутнє було за тими священиками, які працюють разом із суспільством, допомагають, єднаються разом із людьми, котрі мають активну життєві позицію».

Тернопільська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату дякує людям, чиї серця наповнені любов’ю, терпінням, щедрістю та щирістю до українських солдатів, розумінням ситуації, у якій потрібно згуртуватися та, злагоджено працюючи, підтримати матеріально та емоційно людей, які захищають український народ і територіальну цілісність своєї держави.

Прес-служба Тернопільської єпархії.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео