Маразм тернопільського військкомату: повістку надіслали загиблому воїну

Тернопільському герою Андрію Юркевичу, який загинув в АТО при виконанні бойового завдання майже рік тому, прийшла повістка з військкомату. Про це повідомила вдова Христина Юркевич у Фейсбуці.

– Мені в голову не вкладається, як так за цілий рік не навести порядок в базі даних в зовсім невеличкому місті, чи просто хочуть перевірити реакцію рідних ??? Ви подумали про нашу реакцію та емоції??? Як на свої очі бачити батькам та мені-дружині таку байдужість та недбалість… Ми рік і три місяці його не бачили і практично рік не чули його голосу ??? Дякуємо дуже, але ми про Андрія памятаємо зажди і таким способом нам не потрібно Ваше нагадування, – пише пані Христина.

Андрій пішов в АТО добровольцем. Звістку про його загибель надіслали і у військкомат.

– Як так, не пам’ятати Героя, який перший загинув в нашому місті, як так, не пам’ятати поіменно Героїв, які загинули і поховані в рідному місті, а ж скільки безвісти пропавших і рідні, які досі без могили та без тіла близької людини??!!! Я знаю, що я далеко не перша і чула купа випадків, що інвалідам приходять повісти , вимагають від керівників списки працівників і ще їх звинувають у не співпраці, чи просто напросто (це вже аж смішно) роблять облави по супермаркетах, торгових центрах і серед вулиці вручають повістки… Байдужість, недбалість, неуважність і безпорядність. Мені особисто це не вкладається в голову, чому про рідних полеглих Героїв згадують лише тоді коли вручають якісь не зрозумілі грамоти, подяки, а кому вони потрібні?, - спересердя пише Христина Юркевич.

Тамара КОБЛИК.

Від редакції. За таке гловотяпство потрібно або виганяти з роботи (бо це вже система - ці безглузді помилки), або штрафувати максимально - так, аби інші п'ять разів подумали, що і кому вони надсилають.

Вибір читачів за тиждень

Відео