Відбудеться Свята Літургія за учасників АТО та членів їх сімей

   19 серпня в Архикатедральному соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ у місті Тернопіль о 10:15 відбудеться Свята Літургія за учасників АТО та членів їх сімей.

   «В нас виникла ідея зібрати демобілізованих бійців, поранених, - розповів ініціатор заходу учасник АТО, голова громадської організації «Допомога учасникам АТО» при Тернопільській ОДА Володимир Малишевський. – Найперше – це чудова нагода  поспілкуватися, можливо, чимось допомогти тим, хто цього потребує. На жаль, багато наших побратимів не мають можливості поїхати на прощу, тому ми вирішили організувати спільну молитву 19 серпня, на свято Преображення».

   Захід відбудеться з ініціативи громадської організації «Допомога учасникам АТО» при Громадській раді, яка діє при ОДА за підтримки Тернопільсько-Зборівської  архиєпархії УГКЦ, Тернопільського обласного військового комісаріату та обласної державної адміністрації.

   «Це – можливість нагадати жителям Тернополя, що поруч з нами живуть наші Герої, захисники, - продовжує Володимир. – Так, у багатьох з них депресія, багато зневірилися і не бачать виходу. Але ми маємо приділити їм увагу, час. Деколи потрібно просто добре слово, підтримка.  А особливо – молитва. Це обов`язок кожного свідомого українця. Запрошуємо наших побратимів і всіх жителів міста прийти на спільну молитву».

Джерело: www.oda.te.gov.ua/

Вибір читачів за тиждень

Відео