Турнір з міні-футболу відбудеться у Тернополі

   Десять команд стануть учасниками турніру з міні-футболу "Кубок голови Тернопільської обласної державної адміністрації", з нагоди Дня Незалежності України. Такі змагання відбудуться 16 серпня у Тернополі. Проходитимуть ігри на спортивних майданчиках ТНЕУ, що на вулиці Львівській 11. Початок турніру запланований на 9 годину 30 хвилин, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

   Очікується, що участь у змаганнях візьмуть команди управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області, прокуратури Тернопільської області, Тернопільського обласного військового комісаріату, Тернопільської обласної державної адміністрації, обласної фіскальної служби, управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області, 44-тої окремої артилерійської бригади, батальйонів "Тернопіль" та "Збруч", управління служби безпеки України в Тернопільській області, управління державної пенітенціарної служби у Тернопільській області.

   Підбиття підсумків турніру і церемонія нагородження переможців відбуватимуться орієнтовно з 14.30. Переможці та призери отримають кубки, медалі, грамоти й народну атрибутику від організаторів змагань — департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та Тернопільської обласної державної адміністрації.

Джерело: sports.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео