Потрібен бус для перевезення загиблих в АТО бійців

Кошти на придбання буса-рефрижератора для перевезення загиблих бійців АТО збирає громада Кременеччини. Машину планують використовувати для потреб всієї області. Адже коли стається біда з кимось із бійців, виникає серйозна проблема, - тіло нема чим привезти, бо ніхто не хоче давати свій транспорт.

 - Тому громада Кременця разом зі священиками УПЦ Київського патріархату та волонтерами вирішили, що потрібно придбати власним коштом бус-рефрижератор, - каже керівник Кременецького  Автомайдану, волонтер Іван Селедець. - Щоб рідні, до яких прийшло горе, змогли звертатися за контактним телефоном, де їм допоможуть у вирішенні проблем, які пов'язані із поверненням наших загиблих героїв.

Волонтери просять усіх не бути байдужими до чужої біди і долучитися до збору коштів. 

- Я вже не раз возив загиблих з АТО і щоразу виникає одна і та ж сама проблема: нема транспорту, - каже Іван Селедець. – Загалом важко знайти водія, який поїде в таку далеку та неспокійну дорогу, важко знайти кошти на пальне. Ці питання ще можна вирішити, а от авто не кожен хоче давати для таких поїздок. Відтак ми вирішили придбати машину для таких потреб. Вже знайшли бус в Латвії, його ціна 3-4 тис у.о.

Довідка 
Кошти на придбання буса-рефрижератора можна перерахувати за реквізитами: 
Номер картки : 5168757225231648 - Селедець Іван

Номер картки : 5168755381690862- Василiв Iгор

Телефони для довідок:

 0637699791- Василів Ігор

0672086886- Селедець Іван

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео