Теплі історії мрійника

   Провести вечір разом з “Теплими історіями мрійника” Святослава Чернія запрошує книгарня “Є” . Початок – о 18:00. Книга вийшла у 2015, році в видавництві «Брайт Букс».

   Святослав родом із Тернополя. Його літературним дебютом стала книга «Теплі історії про дива, коханих і рідних», де надрукували його оповідання. Ще дві історії Святослава Чернія увійшли до наступної книги  -  «Теплі історії про кохання».

   «Все розпочалось зі знайомства з Надійкою Гербіш. Згодом я надіслав перших п'ять оповідань у видавництво, і їм сподобалось, мене видали. Оповідання до цієї збірки увійшли найрізноманітніші, а сама книга спершу називалась «Етюдник». Проте потім, коли викристалізувалась «тепла» серія, то половина назви вже була, залишилось лише придумати другу. Базисом книги є мої переживання буття», - розповів Святослав Черній про свою збірку.

   Прочитавши цю книгу, читач зрозуміє, що світ складається з усмішки, віри, надії, любові. Іноді – з долонь, квітів, поглядів і слів, а ще – з мрій, простих, невибагливих, але дуже яскравих, тут і тепер. Ця книжка – спроба знайти панацею від повсякдення. Часто по-дитячому, іноді по-філософськи, з дрібкою гумору та іронії автор описує буденні предмети та явища й наголошує на тому, що мрії роблять ці речі живими, а з ними й життя – цікавим, унікальним, гармонійним і щасливим.

Книжку презентуватиме автор – Святослав Черній. Приходьте поспілкуватися і послухати теплі історії.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео