Тернопільська міська рада виділила 200 тисяч на початок будівництва пам’ятника Героям Небесної сотні

На черговій сесії Тернопільської міської ради депутати із місцевої казни виділили 200 тисяч гривень для початку будівництва пам’ятника Героям Небесної сотні. Адже на відкритий рахунок для спорудження пам’ятника надійшло лише декілька тисяч гривень у той час, як необхідно більше мільйона гривень.

«Тернополяни неодноразово говорили, що пам’ятник повинен бути народним, - зазначає очільник Тернополя Сергій Надал. - Із бюджету ми виділили кошти, яких вистачить для початку будівництва самого пам’ятника і надіємося, що цей крок буде стимулювати тернополян долучатися до спільної справи та зібрати необхідну суму».

До слова, реконструкція площі Героїв Євромайдану повинна була завершитися до Дня Незалежності, однак, через низку вагомих причин, її не розпочали вчасно. Міський голова висловлює сподівання, що, можливо, вдасться провести благоустрій площі та встановити основу пам’ятника до Покрови.

Якщо ви хочете долучитися до спорудження пам’ятника, то кошти можна перерахувати із призначенням платежу «На спорудження пам’ятника Героям «Небесної сотні» за наступними реквізитами:

p/p 35425305048629

банк ГУДКСУ у Тернопільській області

МФО 838012

ЄДРПОУ 02230572

46001 м. Тернопіль, б-р. Т.Шевченка,1

Джерело: http://www.rada.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео