Водій джипа із Щастя, який скоїв дві аварії у Тернополі, зник у невідомому напрямку

ДАІ Тернополя оприлюднило звіт про аварію із військовим джипом, що сталася близько опівночі 17 серпня. Водій  автомобіля «JEEP GRAND CHEROKE», слідуючи по вулиці Руській, на перехресті з вулицею Січових Стрільців міста Тернополя допустив зіткнення з автомобілем «КІА» та втік з місця пригоди, йдеться у повідомленні обласної ДАІ.

У подальшому цей автомобіль прослідував на вулицю Острозького, де на перехресті з вулицею Шпитальною зіткнувся з автомобілем «Нісан Мікра». Під час зіткнення травмувалася пасажирка «Нісана», 19-річна мешканка Тернополя. Після надання медичної допомоги в травмпункті вона була відпущена за місцем проживання.

Після скоєння другої автопригоди водій автомобіля залишив його та зник у невідомому напрямку.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи водія. Повідомлення за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

   Тернополянин Сергій Дяків повідомив: "Це вже не перший раз він п'яний за кермом катається, приблизно два тижні тому на вулиці 15 Квітня бачили його: він з кафе виходив на своїх 4-ох, ми підійшли зробити зауваження, на що він відповів, що є тверезим та закрив авто і повернувся в кафе..."

Нагадаємо, "Терен" уже повідомляв, що випадкові свідки бачили, як до джипа відразу після ДТП під’їхав чоловік на псевдо «Шиза» і забрав водія. Згодом під’їхали чоловіки на мопеді і забирали речі з машини, двічі проїжджав hummer, який ніби все оглядав.

Військовий джип належить гарнізону м. Щастя Луганської області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео