Стільки одночасно мужніх воїнів Тернопільський театр ще не бачив

 У Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Тараса Шевченка відбувся обласний форум учасників АТО і волонтерів "Від єдності до незалежності". Форум розпочав свою роботу з благословення святих отців та молитви. Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто загинув у боротьбі за волю України,  за 64 -х вояків - нашої області,  наших сучасників, які віддали своє життя на Донбасі.
 

 Голова обласної державної адміністрації Степан Барна подякував присутнім у залі воїнам за нелегкі солдатські будні, також відзначив роботу волонтерів, які не чекаючи на підтримку держави, відразу почали діяти в надзвичайно складних умовах. Також він розповів про обласну програму підтримки на 2015-2017 р.р. воїнам АТО та їхнім сім'ям. Очільник області вручив воїнам відзнаки, нагрудний знак "Учасник АТО".

Шквалом оплесків зустріли присутні у залі виступ капітана, заступника начальника штабу 44-ої окремої артилерійської бригади, Олексія Семиженка. Цей мужній чоловік  особисто підбив 4 ворожих танки та один бойовий автомобіль. Про ці та інші подробиці з форуму у наступному повідомленні.

 

Валентина СЕМЕНЯК.

Вибір читачів за тиждень

Відео