У тернопільського глянцю плани - як у Наполеона (відео)

У Тернополі презентували свіжий номер тернопільського глянцю City LIFE. Презентація супроводжували живі вокальні виступи, бармен-шоу, флешмоб.

У головного редактора журналу Маріанни Балабан «Терен» розпитав, чим наповнений номер, поцікавився наступними планами.

Деталі дивіться у відео.

- Розкажіть, будь ласка, як відбувалася підготовка до випуску глянцю?

- До цього номеру ми готувалися трохи довше, ніж зазвичай, тому що за вікном літо, усі в роз'їздах і так далі. Підготовка була доволі таки цікава. Якщо ви помітили, то на обкладинці журнали є шуби. Шуби посеред літа - це доволі-таки екстраординарно. Фіксував на камеру всю цю красу Ян Маклайн. Також у нашому номері можна прочитати про Дрезден, де наші журналісти були, про 7 найдорожчих автівок у світі. Є рубрика економічного характеру, а саме шляхи співпраці України і Польщі. Дуже багато усього цікавого.

- Вам уже незабаром півтора року. Ви надзвичайно виросли. Які маєте плани надалі щодо розвитку журналу?

- Плани насправді, як у Наполеона. Ми охопили всю область, кожного разу нові міста, до прикладу, - Чортків, Бучач. У планах виходити за території міста, розповсюдитися по інших областях.

- Життя міста...Хто відноситься до цієї категорії?

- Всі люди наші, тернополяни відносяться у першу чергу. Бо саме слово "життя" - це наші жителі міста.

- Що підготували у наступному номері?

 

- Не втомлюся повторювати, що буде багато цікавого, це будуть події, які відбуваються навіть не в Україні. Низка цікавих речей, але не буду передчасно говорити.

- Який у вас колектив, як організовуєте роботу?

- Буквально недавно ми у нашу команду набирали менеджерів. Дуже було багато охочих, але не всі можуть працювати не нормовано, тому залишилося тільки двоє молодих, амбіційних людей, котрі прагнуть працювати, розвиватися. Наша команда складається із 5 людей.

- Що вдається найважче у підготовці такого журналу? Сьогоднішній номер складається із 86 сторінок. Наскільки важко його наповнювати?

- Складати вміст не важко, важко догодити нашим шановним партнерам. Ми зараз у дуже дружніх відносинах і знаємо наперед, що хоче людина-рекламодавець. Маркетинговий відділ - один із найвпливовіших і найважливіших. Зараз робота набагато легше йде, бо ми стали відоміші, замовлень більше, люди самі звертають до нас.

Юлія ПАЛЕНИЧКА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео