Тернополяни пройшли містом Братерською ходою (фото, відео)

Сьогодні, на День Прапора, волонтери, представники Самооборони Майдану, Автомайдану, Правого Сектора, добровольчих батальйонів, активісти і всі небайдужі люди організувалися у Братерську ходу.

- Ми разом від початку подій на Євромайдані, - розповіла волонтерка штабу Самооборони майдану Тернопільщини Ліля Мусіхіна. - Наша мета - нагадати не тільки владі, але й самим тернополянам, що ми - сила, але лише коли єдині. І не важливо, чи визнає влада те, що робиться на сході війною. Ми всі знаємо правду, і будемо підтримувати тих, хто на передовій, і бореться за наше майбутнє. 

Патріотична хода розпочалась і завершилася виконанням Гімну на Театральному майдані. Учасники з синьо-жовтими прапорами та кульками провели молебень біля Музею репресованих, вшанували Героїв Небесної Сотні та бійців українсько-російської війни на площі Героїв Євромайдану. 

Та найцікавіше, що Братерська хода завітала у пологовий будинок до маленьких патріотів. Дітей, що народились у День Прапора, привітали з днем народження і вручили подарунки.

Юлія НІКІТІНА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео