Тернопільських волонтерів нагородили «Хрестом заслуги»

За активну волонтерську діяльність та постійну роботу в зоні АТО нагороджено активістів громадської організації «Схід та Захід єдині».

Про це повідомляє прес-служба волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині».

Грамоту Голови Тернопільської ради за активну волонтерську діяльність отримали: координатор волонтерської групи, громадської організації «Схід та Захід єдині» на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько та координатор волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині» на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимир Каніщев.

«Хрестом заслуги» з позолотою – орденом Спілки офіцерів України нагороджено: координатора волонтерської групи, громадської організації «Схід та Захід єдині» на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василя Конька та прес-секретаря і координатора волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині» із співпраці з засобами масової інформації Ігоря Крочака.

Відзнаки вручили голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець та голова Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України Олександр Варакута.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео