Виставку квітів провели на День міста у Тернополі

    У День міста в Тернополі не забувають про героїв АТО. Цьогоріч виставку-конкурс квітів у парку Національного Відродження присвятили тим, хто сьогодні на сході захищає нас від російської агресії.

 


   У конкурсі взяли участь, як представники комунальних підприємств, так і навчальних закладів Тернополя. За найкращі композиції квітів отримають сувеніри, подарунки і подяку від міського голови. Проте, як бачимо, у пам’ять про Героїв України учасники конкурсу добирали квіти не лише для патріотичних букетів, а  подекуди відтворили з них навіть містечка.  


 

У центрі квіткової композиції Тернопільського дошкільного навчального закладу №5 – соняхи із фотографіями дітей. Оскільки працівники садочку впевнені, саме нові покоління вселяють надію у краще майбутнє, і тому, як ніщо інше, додають хоробрості і світла нашим захисникам.


 

 «Ми доклали зусиль, щоб наша композиція сподобалася нам, і тепер надіємося, що вона буде до вподоби і нашим тернополянам. Наша виставка називається «Подаруй посмішку Герою!». Там Державний Прапор України, сонечко, голуб несе гілочку надії. А в середині кожного соняха фото нашої малечі, які сподіваємося, будуть гріти душі наших вояків. Хочемо, щоб нарешті на нашій землі був мир, щоб були всі дружні, а наші мрії всі збувалися. Зі святом!», - розповіла помічник вихователя садочку Ніна Біда.



 

Для участі у конкурсі до 20-го серпня усі бажаючі надсилали заяви у міське управління культури і мистецтв. Спеціальна комісія оцінювала роботи за красою художнього оформлення, цілісністю композиції, оригінальністю відтворення теми, складністю техніки, тощо.

Світлана  КРИЧКІВСЬКА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео