Волонтери привезли у Тернопіль частинку АТО(фоторепортаж)

У фестивалі «Вуличний ринок» вперше взяли участь волонтери та військові. Розмістили польову кухню на набережній біля головної пристані. До того ж, не одну, а одразу дві. Одна - від Логістичного центру допомоги бійцям АТО, а інша - від спілки ветеранів АТО. Так волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО, спільно з військовими 44-ї бригади, у повній бойовій готовності провели перший день на «Вуличному ринку».

Людям пропонують не лише військові страви, а й шашлики та інші смаколики від шеф-кухаря за досить «демократичними» цінами, мовляв: «В нас поїв - солдата вдів».



 

Тернополяни можуть подивитись та сфотографуватись з бойовою технікою та зброєю, навчитись збирати та розбирати автомат,  відвідати майстер-класи плетіння масксіток та «кікімор». І за це все волонтери просять пожертвувати для бійців АТО хто скільки зможе.


 

В спілці ветеранів АТО годують тернополян виключно тією їжею, яку їдять бійці на передовій. Гроші збирають для родин загиблих воїнів.


 

Поласувати військовими стравами та відвідати різноманітні атракції на військову тематику тернополяни та гості міста можуть ще 29-30 серпня на набережній Тернопільського ставу.












Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео