На рукоділлі можна заробити(фоторепортаж)

Десятки тисяч українців перетворюють свої хобі в додатковий заробіток. Їхніми стараннями вітчизняний ринок виробів ручної роботи за останні три роки зріс у п'ять разів. Рукоділля або інші хобі, на яких можна заробити, – доволі нове захоплення українців. Це дозволяє зняти стрес, переключившись з одного виду діяльності на інший, та отримати надбавку до основного доходу.

В ці святкові дні на «Вуличному ринку» тернополяни змогли у цьому впевнитися. Безліч наметів з різноманітними саморобками приваблювали масу мешканців нашого міста. Прикраси ручної роботи, предмети інтер’єру, аксесуари, одяг та просто милі серцю дрібнички заполонили усю набережну Тернопільського ставу. Ціни на хенд-мейд відповідно вищі, ніж на предмети безликого ширвжитку, проте помітна орієнтація на середньозабезпеченого споживача – ніяких захмарних сум за сережки чи гаманець продавці не просять. Багато тернополян пішли з заходу з покупками і головне – задоволені.

         Яскраві посмішки, цікаві розваги, великий вибір товарів, смачні аромати з вуличних закладів створили особливу атмосферу «Вуличного ринку» - організатори постаралися на славу. Тепер чекатимемо на версію 3.0.

























Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео