Невдала реабілітація ФК «Тернопіль»

Не вдалось таки ФК «Тернопіль» реабілітуватися перед власними уболівальниками після розгромної поразки у матчі з «Зіркою».

Хоча матч 6 туру з ФК «Іллічівськ»(Маріуполь) розпочався для тернополян непогано, на 36 хвилині Курило використав вдалий удар з кутового і головою поцілив у сітку суперника. Рахунок став 1:0.

На початку другого тайму з поля вилучили центрального захисника «Іллічівця» - червона картка за фол по відношенню до Тараса Кривого.

Перспективний штрафний взявся виконувати Сергій Полянчук. Воротар його удар потягнув, проте перевів м’яч лише у поперечину. Першим на добивання встиг Віталій Богданов, який переправив м’яч у сітку, проте суддя зафіксував офсайд.

На 88 хвилині арбітр вилучив з поля гравця ФК «Тернопіль» - Андрій Кондзьолка отримав другу жовту картку за зрив атаки.

 Гра складалась в основному з атак господарів поля і, здавалося, що тернополянам таки вдасться зберегти переможний рахунок. Проте, на 3 додатковій хвилині штрафний удар у ворота ФК «Тернопіль», виконаний Вакуленком, потрапив прямо у «воротарську дев’ятку» . Голкіпер господарів чомусь почав рухатися у протилежний кут, не встиг перегрупуватися, і пропустив – 1:1. І практично, відразу прозвучав фінальний свисток…

Після 6 турів в активі ФК «Тернопіль» 5 очок. Зараз команда посідає 13 місце в турнірній таблиці.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео