В Тернополі викрили наркоторговців

Групу торговців амфетаміном викрили у Тернополі співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Протизаконним бізнесом разом займалися двоє чоловіків 29-ти та 32 років і 23-річна жінка. Наркотичний товар зловмисники не лише збували, але й самі брали на пробу. Один із них вже мав проблеми з законом за аналогічні злочини.

За словами начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в області Володимира Строїча, за протиправною діяльністю зловмисників вже давно вівся нагляд. Правоохоронці провели сім оперативних закупок. Під час останньої наркоторговців затримали відповідно до статті 208 КПК України.

Компанія збувала наркотики, відомі в народі як «сіль», молодим мешканцям Тернополя. Непоганий бізнес, враховуючи, що ціна на цю психотропну речовину коливається в районі 1000 гривень за 1 грам порошку.

В результаті санкціонованих обшуків в усіх фігурантів кримінального провадження вилучили амфетамін, гроші від «сумнівного бізнесу» та приладдя для вживання марихуани.

Затриманим накоторговцям міліціонери інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального Кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене за попередньою змовою групою осіб. Зловмисникам «світить» позбавлення волі від 8 до 12 років.

Тамара КОБЛИК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео