Мости у Тернополі кричать "SOS" (фото)

Щодня аварійні мости у Тернополі долають сотні автомобілів і пішоходів. Дір на мості, що на вулиці Бродівській, не злічити.

Тернопільські вулиці ніколи не були взірцем гарних доріг. Але міст на вулиці Бродівській від «шостого магазину» до «АРС-Кераміки» - особливий. Розмежування проїжджої та пішохідної частини майже не залишилось, асфальт у деяких місцях зліз повністю, видно «скелет» зі шпал.

- Тут їздити просто страшно, - каже велосипедист Володимир. - Щодня їжджу на роботу, маневруючи поміж ямами. Ніколи не знаєш, чи в наступну мить обвалиться асфальт, чи не помітиш яму або шпалу і «перелетиш» через міст.

Не кращий стан пішохідного мосту від вул. Бродівської на Новий Світ. Косметичний ремонт тут явно не допоможе, а за капітальний, напевно, візьмуться, як у нас заведено, коли щось станеться.

На жахливий стан мосту до «Епіцентру» вказав і користувач сайту opencity.in.ua. Ремонт дороги тут обіцяли виконати до кінця серпня, але віз і нині там. «Це вже смішно дивитись, як половина знака провалилась через міст», - іронізує тернополянин.

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео