Тернополяни скаржаться на продавців

Тернополяни у соціальних мережах все частіше нарікають на продавців, які дозволяють собі нахабно поводитися щодо покупця.

Про це пишуть у соціальних мережах.

- Продавці у Тернополі або взагалі пасивні, або намагаються “впарити” покупцям всякий непотріб. Сама бачила, як жінка на тернопільському ринку купляла сукню, яка була на розміри два більша і зовсім не личила покупцеві. Але продавець розмахуючи перед жінкою маленьким дзеркалом все таки переконала купити товар, адже це останній розмір, – пише тернополянка Валерія.

Жителька Тернополя Марія сама стала заручником схожої ситуації.

- Давно хотіла купити блузку, пішла в один із магазинів на ринку. Дзеркало маленьке, переді мною показали лише як вона сидить і я сама не знаю чому “повелася”. Продавець поводився так, ніби я зобов’язана це купити. Дуже прикро, але ця річ мені зовсім не підійшла, тепер стоїть у шафі.

Буває й таке, коли продавець просто ображає покупця

- Декілька раз за останній період стикаюся з хамством продавців у дрібних магазинах. А сьогодні ця  криклива жіночка пенсійного віку заявила, що через мене (тому що я хотіла придбати 1 товар) в неї ноги болять. Коли б я в цей магазин не заходила, то все їй не подобається… То не так сказала, то не так стою і її заважаю, – пишуть у соцмережах.

Вибір читачів за тиждень

Відео