Нардеп покалічив екс-губернатора Тернопільщини

Інформація про те, що нардеп від Тернопільщини Олег Барна зламав ребро колезі від Радикальної партії і колишньому очільнику Тернопільщини Юрію Чижмарю, гуляє в інтернеті.

Факт завдання тілесного ушкодження Чижмарю підтвердив у Фейсбуці лідер радикалів Олег Ляшко. Він заявив, що його депутату Юрію Чижмарю зламали ребро.

Події розвивалися так. Восьмеро депутатів Радикальної партії у вівторок ввечері зібралися під будівлею Адміністрації президента. Про це повідомив депутат Андрій Лозовий на своїй Facebook-сторінці.

"Приїхали з колегами Олегом Ляшком, Ігорем Мосійчуком, Сергієм Скуратовським, Сергієм Рибалкою, Дмитром Ліньком, Олегом Купрієнком та Олексієм Кириченком до Адміністрації Президента. Не пускають", - зазначив він.

"Депутат від БПП Олег Барна сьогодні зламав ребро депутату від патріотичної опозиції Юрію Чижмарю. Вимагаємо зустрічі з Президентом", - додав Лозовий.

У коментарі "Українській правді" Лозовий зазначив, що сутичка між депутатами Барною і Чижмарем відбулася через позицію РП щодо змін до Конституції.

Сам Ляшко в себе на Facebook написав: "Зараз намагаємося зайти в адміністрацію Президента Порошенка, щоб зустрітися з ним і вимагати припинити напади і репресії проти опозиційних народних депутатів. Вхід в адміністрацію заблокувала державна охорона, хоча мені відомо, що зараз в АП знаходяться і Порошенко, і прем'єр-міністр, і глава МВС".

Вибір читачів за тиждень

Відео