Тернопільським батькам добратися до обласної дитячої лікарні – справжнє випробування

Добратися до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні, що на вул. Сахарова – справжнє випробування. У цьому постійно переконуються тернополяни, які змушені долати «смугу перешкод» на території, що відноситься до медзакладу.

За словами батьків малечі, пандуси і сходи перед входом в лікарню – у жахливому стані і не ремонтувались, мабуть, з часів її відкриття. Та коли по сходах ще можна піднятися, то пандуси для колясок просто небезпечні – облуплені, порослі травою та потріскані, не говорячи вже про екстримальний підйом, на який можна заїхати хіба трактором.



 

- Коли побачив, у якому стані знаходиться під’їзд до лікувального закладу, то був просто шокований. Складається враження, що над людьми просто знущаються, - каже молодий батько Олександр Кушка. - Матусям з маленькими дітьми доводиться брати коляску в руки і так сходами підніматися вверх та у зворотному напрямку. Інакше можна колеса погубити, а то й дитину з візочком перевернути.

На думку тернополян, зробити мінімальний ремонт пандусів обабіч сходів – діло нехитре, потрібно лише бажання та два мішки цементу, пишуть Тернополяни. Та, схоже, на людські проблеми місцевій владі просто наплювати, адже звернень у міськраду щодо катастрофічного стану цієї ділянки надходило не те, що десятки, а сотні.

Вибір читачів за тиждень

Відео