Волонтери провели пару на свій лад в педагогічному

Волонтери групи «Схід та Захід єдині» зустрілися зі студентами-п’ятикурсниками Тернопільського національного педагогічного університету в рамках навчальної дисципліни «Захист Вітчизни». Василь Конько та Ігор Крочак завітали в університет на запрошення викладача, а за сумісництвом  і голови обласної організації Спілки офіцерів України Олександра Варакути.

Про це повідомляє прес-служба громадської організації «Схід та Захід єдині».

Олександр Варакута вважає, що такі зустрічі молодих людей з військовими мають позитивно вплинути на педагогічну підготовку студентів, які згодом, вже будучи вчителями, зможуть гідно виховувати своїх учнів справжніми патріотами.

Волонтери ділилися зі студентами пережитим, побаченим, а також досвідом, набутим впродовж своєї доброчинної діяльності. Василь Конько є координатором волонтерської групи «Схід та Захід єдині» на Тернопільщині, тому більше уваги приділив волонтерському руху та фронтовим історіям, а воєнний кореспондент Ігор Крочак пояснив важливість достовірної інформації в умовах так званої гібридної війни. До слова, пан Ігор є випускником педагогічного, і це не перша його зустріч зі студентами.

Соломія ШАЛАЙ

Фото Ігоря Крочака

 

Вибір читачів за тиждень

Відео