«Правий Сектор» Тернополя завадив забудові берега озера. Очікується Мукачево-2?

Тернопільський став є одною з візитних карток міста. Поруч із милою оку архітектурою та назагал спокійною атмосферою Тернопільський став робить місто приємним для життя людей.

На жаль, для деяких наших співгромадян інтереси власної кишені значно важливіші за інтереси спільноти. Їх не хвилює ні благоустрій міста, ні питання екології, ні права співвітчизників, ні те, у якому вигляді ми залишимо власну землю нащадкам. Одним із них виявився Ігор Гуда — бізнесмен-забудовник із кримінальним минулим.

Спираючись на корупційні схеми, Гуда розпочав на березі Тернопільського ставу будівництво “відпочинково-житлового будинку”. Відтепер територія, котра перебувала у громадській власності, стала “приватною”, і тернополянам туди — зась.

Виявивши незаконне будівництво, місцевий осередок “Правого сектора” став йому на заваді. Після цього розпочалися конфлікти з найнятими Гудою “тітушками” (чи, точніше, йовбаками).

Більш детально про всі перипетії довкола незаконного будівництва ви можете прочитати в статті на сайті “СЕКТОР ПРАВДИ”.

Відзначимо лише, що йовбаки Гуди уже погрожували активістам розправою з застосуванням вогнепальної зброї. Вони лишень не врахували, що Майдан і війна збагатили націоналістів доволі цінним досвідом (значно кращим за досвід кримінальних розбірок).

Уже зараз створені групи прикриття, готові до протидії озброєному криміналітету. Якщо йовбаки хочуть влаштувати Мукачево-2, вони його отримають, лиш крові і смертей з їхнього боку буде більше, ніж з нашого.

Джерело: banderivets.org.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео