10 вересня о 10.30 на базі корпорації «Агропродсервіс» у селі Настасів Тернопільського району відкриють постійно діючий Агроцентр

Такі демонстраційні центри ТОВ «Агроскоп Інтернешнл» почав створювати у всіх ґрунтово-кліматичних зонах України. Вони стануть майданчиками для обміну досвідом вирощування сільськогосподарських культур із застосуванням новітніх технологій у сільському господарстві.

Спеціалісти компанії відстежуватимуть вегетацію культур під впливом різних факторів, проводитимуть дослідження, ставитимуть експерименти та оцінюватимуть урожайність насіння компаній-партнерів.

В Агроцентрі можна буде порівняти гібриди та препарати різних компаній-виробників, подібних за своєю дією та отримати найкращі рекомендації. А після збору культур агровиробники зможуть проаналізувати економічну ефективність, щоб обрати для себе оптимальну технологію.

Як повідомили керівник проекту «Агроцентр Агроскоп» компанії «Агроскоп Інтернешнл» Тарас Опанасенко і директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран, програмою роботи настасівського Агроцентру передбачено огляд демонстраційних ділянок Агроцентру Агроскоп. Будуть представлені гібриди насіння кукурудзи, соняшнику, цукрового буряку, сорти сої від провідних світових компаній Limagrain, Pioneer, Monsanto, RAGT, SESVander Have, Agromar, Probsdorfer, Semences Prograin, Betaseed, з різними нормами висіву та глибиною посіву; застосування різних норм мікродобрив, внесення регуляторів росту, гербіцидний, інсектицидний та фунгіцидний захист культур від компаній Bayer, Syngenta BASF, Du Pont, Adama, Trade Corporation Internatioal,UPL (Юнайтед Фосфорус) та ін.

Голова Наглядової Ради «Агроскоп Інтернешнл» Ірина Іванова та генеральний директор корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський запрошують керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, їх агрономів взяти участь у відкритті Агроцентру та Дні поля. Вони переконані, що разом буде віднайдено найефективніший шлях до досягнення кращих результатів господарювання і відповідно прибутків у аграрному сегменті економіки держави.

За детальнішою інформацією звертайтесь:

тел. (067) 403-22-17, Козлова Ольга Євгеніївна,

e-mail: post@agroscop.com.ua

www.agroscop.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео