Національна гвардія - гарантія безпеки і стабільності

Тернопільські посадовці оглянули підсобні приміщення, казарми, полігон та техніку для військових. Окремо перевіряючі спинилися на питанні ремонту військової лазні. Голова краю Степан Барна пообіцяв, що найближчим часом це приміщення відремонтують меценати Тернопілля.

Директор однієї із будівельних компаній заявив, що вони беруть на себе зобов’язання допомогти військовим відбудувати лазню. Вже завезені всі необхідні матеріали і починаються ремонтно-будівельні роботи. Підприємець запевнив, що вони встановлять опалення і в максимально стислий термін виконають ремонт.

Військовослужбовці Національної гвардії 13 липня повернулися зі сходу. Як зазначає командир батальйону Національної гвардії України Віктор Шершун,хлопці відновлюють боєздатність підрозділу. Бійці проходять відповідні підготовчі заняття, оновлюється матеріальна та технічна база для того, щоб їх могли задіяти на виконання завдань в зоні АТО.

– Влада області зацікавлена у збереженні та розширенні батальйону Національної гвардії, – заявив Степан Барна. – Це – гарантія безпеки та стабільності. Бійці батальйону захищають цілісність держави у зоні АТО. Наш обов’язок – забезпечити максимально комфортні умови для проживання та тренувань.


 

Вибір читачів за тиждень

Відео