У Тернополі відбудеться благодійний концерт

У Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Шевченка 16 вересня відбудеться благодійний концерт гурту «Патріот. UА» та симфонічного оркестру тернопільської обласної філармонії. Захід проведуть з метою зібрати кошти для покупки реанімобіля, який відправлять у зону АТО.

Гурт «Патріот. UА» випустив кілька нових треків, які презентує у Тернополі під час благодійного концерту.

«Наш гурт постійно знаходиться в турі. Ми їздимо, здебільшого, у військові бази, тренувально-навчальні центри. Також виступаємо у шпиталях. Оскільки, коріння наше з файного міста Тернопіль, то вирішили перший великий концерт організувати тут. Для нас це дебют, з точки зору участі з симфонічним оркестром, і величезна відповідальність», – розповів фронтмен гурту «Патріот. UА» Дмитро Бабінчук.

Проект «Патріот. UА» – некомерційний і діє на волонтерських засадах. Покликаний мотивувати, давати сили і наснагу бійцям на лінії фронту, а тим хто повернувся додому – допомагати адаптуватись і відновитись.

Усіх небайдужих людей, поціновувачів якісної музики запрошують на благодійний концерт, який відбудеться 16 вересня у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Шевченка.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео