Допомога учасникам АТО в один «клік»

В Україні запустився новий інтернет-проект, що має на меті допомогти у зборі коштів на потреби учасників АТО.

Цю благодійну задумку втілила в життя команда київських студентів, людей, що хочуть бути корисними. Організатори запевняють, що не пов’язані з жодною громадською, політичною або державною організацією.

Ідея проекту проста – щопонеділка на сайті з’являється нова стаття. Тематика – цікаві фото-історії про Україну та її людей. На сторінці поряд із статтею розміщена реклама, кожен перегляд якої приносить гроші. Щотижня обирають 1 відому організацію і 1 актуальну потребу. Всі кошти від реклами йдуть на неї. На сайті та в соціальних мережах публікуються звіти.

«Ми вибираємо відомі публічні організації, імена яких ти вже міг чути. “Волонтерська Сотня”, “Допомога Армії України”, “Кухарська Сотня Столиці” та багато інших. Потреби – лише все найбільш необхідне, що пов’язано з допомогою постраждалим у війні, а також тим, хто наразі воює. Ми не просимо грошей, єдине, що нас цікавить – разом допомогти тим, кому це потрібно. Щотижня ми, а також організація, з якою ми співпрацюємо, публікуємо звіти про всі наші доходи. Переможемо разом!» - зазначено на сайті проекту.

Не будьте байдужими – не пошкодуйте кілька хвилин свого часу щодня. Долучитися до акції можна за посиланням http://www.neimovirno.com/

Тамара Коблик

Вибір читачів за тиждень

Відео