Тернопільський «Автомайдан» їде пікетувати Авакова

Акцію протесту у зв’язку із затриманням активіста одеського «Автомайдану» Євгена Резвушкіна розпочинають тернопільські «автомайданіці». Про це повідомив голова ТО ВО «Автомайдан» Ігор Василів.

– Вчора, 8 вересня, Приморський райсуд м. Одеси на два місяця арештував без права внесення застави нашого побратима – голову Одеського «Автомайдану».

Затримання і арешт – наслідки відвідин маєтку головного «підрахуя» країни Сергія Ківалова.

- В той час, коли головні корупціонери країни уникають покарань чи їх відпускають під застави за смішні суми для цих олігархів, нашого активіста ув’язнили, – каже Ігор Василів. – Того самого Євгена Резвушкіна, який 2 травня 2014 р. під час сутичок в Одесі отримав поранення ока. Того, котрий від першого дня стояв на Майдані і фактично власними силами та за допомогою своїх побратимів привів цю злочинну олігархічну шайку до влади.

Тернопільські автомайданівці офіційно заявляють про підтримку безстрокової акції протесту проти свавілля продажної влади та прогнилих систем – правоохоронної та судочинної.

- Свого побратима ми підтримуватимемо до кінця, – каже Ігор Василів. – В четвер, 10 вересня, братимемо участь в акції протесту проти міністра МВС Арсена Авакова, який відбудеться у Києві.

11 вересня акцію протесту продовжать під стінами Апеляційного суду Одеси.

- Закликаємо всіх побратимів, з якими пліч-о-пліч стояли на Майданах країни під час Революцією гідності, – підтримати нас у боротьбі проти свавілля і не допустити реваншу антимайданівських сил, – звертаються до своїх свідомих українців тернопільські автомайданівці.

«Зустрічаємося вже цього четверга о 12:00 на Богомольця, 10!», - закликав Ігор Василів на своїй сторінці у Фейсбуці.

http://www.partner.join.com.ua/counter.cgi?pid=1500&nid=46013102&nid=50465506&nid=50593139&nid=46901022&url=http%3A//poglyad.te.ua/podii/ternopilskyj-oseredok-vo-avtomajdan-oholoshuje-povnu-mobilizatsiyu-ta-pochynaje-bezstrokovu-aktsiyu-protestu/%23up

 

Вибір читачів за тиждень

Відео