Представники організації "Клівленд Майдан" допомагають бійцям АТО та їхнім сім’ям

Робочу зустріч із представниками благодійної організації ї "Клівленд Майдан" (США) провів заступник голови-керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Віктор Шумада 10 вересня. Під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю щодо підтримки сімей учасників АТО.

Організацію утворили під час Майдану представники української діаспори у Клівленді (штат Огайо, США). Учасники допомагали Майдану, сьогодні вони підтримують наших бійців на Сході та їхні сім’ї, а також сім’ї Героїв Небесної Сотні.


«Ми маємо списки таких сімей по областях. Аналізуємо, які з них  потребують допомоги першочергово. Сім’ї отримують грошову допомогу, можливість відпочити та оздоровитись. Також представники організації вибирають собі конкретну сім’ю, якою опікуються. Таким чином ми об’єднуємось по всьому світі у боротьбі за незалежність Українии», - зазначила представниця організації пані Ольга.


Представники  "Клівленд Майдан" відвідуватимуть особисто сім’ї на Тернопільщині та надаватимуть їм допомогу. Завтра, 11 вересня, такі візити відбудуться у Збаразькому районі.

Віктор Шумада зауважив, що у майбутньому співпраця триватиме, у перспективі -проекти реалізуватимуть і в економічному напрямку.

«Ми маємо можливості для втілення інвестиційних проектів на території області. То ж запрошуємо ваших представників до співпраці, - продовжив Віктор Шумада. – Відтак, це означатиме створення нових робочих місць для демобілізованих учасників АТО та їхніх сімей».


Джерело: www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео