На Тернопільщині провели виставку сільськогосподарських культур та техніки (фото)

Як повідомляв «Терен», в Настасові урочисто відкрили Агроцентр «Агроскоп». Аграріям з різних областей України представили результати впровадження новітніх технологій не лише в теорії, але й на практиці.

В рамках святкування частина земель компанії «Агропродсервіс», яка вже більше 10 років співпрацює з «Агроскопом», перетворилась на своєрідний оглядовий майданчик.

Під відкритим небом можна оглянути демонстраційні поля із посівами кукурудзи, соняшнику, цукрового буряку та різних сортів сої.

- Пшеницю озиму і ріпак вже зібрали, - каже працівник «Агроскопу». Після збирання урожаю науковці визначать, які гібриди є перспективними. Окрім випробування сортів, ми досліджуємо й різні системи захисту рослин. На ринку дефіцит комбінованих систем, а фермери рідко коли використовують одну фірму виробника. Ми розроблятимемо схеми, які забезпечуватимуть найбільшу врожайність.

Аграріям представили найкращі та найновіші зразки сільськогосподарської техніки. Серед машин – комбайни, трактори, плуги, запчастини тощо. Також на заході гостям показали молодих поросят, яких вигодовують власними комбікормами, адже «Агропродсервіс» займається і тваринництвом.

Найважливіше те, що аграрії всіх рівнів мали можливість обмінятись безцінним досвідом та зав’язати партнерські стосунки.

«Агроскоп» є постійно діючим. Найбільші агрохолдинги України і малі фермери можуть отримати консультації фахівців.
 

 

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео