У п’ятиповерховому будинку на вулиці Леся Курбаса загорівся дах

Сьогодні, 11 вересня, близько 15.10 на вул. Леся Курбаса 5 загорівся дах. 


У п’ятиповерховому будинку на добудові покрівлі зайнялась пожежа. Твердження працівників Нової пошти, що знаходиться на 1 поверсі будівлі різні. Одні стверджують, що нічого не чули і не бачили, так як двері були закриті, а інші кажуть: "Почули запах, вийшли на двір і побачили задимлення. Одразу почали вогнегасником тушити, викликали пожежну і через хвилин 10 вона приїхала".

Заступник начальника третьої державної пожежної рятувальної частини управління ДСНС України у Тернопільській області, старший лейтенант служби цивільного захисту Тофіль Юрій Русланович прокоментував ситуацію наступним чином: "Поступив виклик, по приїзду. Ми побачили дим з надбудови. Там, під покрівлею, були палети та картон, який і загорівся. Ми відключили будинок від електроенергії, погасили за 3-4 хвилини вогонь і провели інструктаж. Зараз міліція та оперативна служба буде встановлювати причину пожежі".

З вулиці добре видно, що мешканці квартири скуповують найближчі квартири. Таким чином, три поверхи та надбудова є власністю одних і тих самих осіб. Питання, чи офіційна надбудова до будинку, та яка насправді причина пожежі залишається відкритим.



Оксана Слободян

Вибір читачів за тиждень

Відео