Тернопільські школярі можуть їздити без учнівських квитків до кінця місяця

Вимагати повну вартість квитка у школярів, котрі не представляють своїх учнівських квитків, кондуктори в тролейбусах не мають права. Принаймні, до 1 жовтня.

Відповідне рішення, кажуть в КП «Тернопільелектротранс» були змушені узгодити та прийняти через те, що в деяких навчальних закладах досі не видали учнівські. Тож до кінця місяця кондуктори по зовнішньому вигляду повинні будуть визначати, чи дійсно перед ними школяр і, відповідно, брати за проїзд не 1,50 грн, а гривню.

А от ситуація із студентами важча, адже часто попадаються недобросовісні пасажири, які видають себе за студентів. при цьому не пред’являючи відповідного підтверджуючого документа. Однак, і у ВНЗ міста Тернополя подекуди ще не забезпечили 100%-во пластиковими студентськими квитками. Для цього у них ще є час до кінця вересня, бо з жовтня спудеям за їх відсутності доведеться платити повну вартість проїзду.

Якщо ж кондуктори вимагають в учнів 1,50 грн, керівництво КП «Тернопільелектротранс» просить повідомляти про такі випадки, зателефонувавши на лінію 43-61-26. При цьому потрібно повідомити номер тролейбуса.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео