«Якщо виявимо гравця, котрий мав відношення до тоталізатора – виженемо» - Василь Матвійків

Директор ФК "Тернополь" Василь Матвійків прокоментував рішення КДК ФФУ про зняття трьох очок та штраф у розмірі 100 тисяч гривень за договірний матч проти ФК «Нива» у листопаді 2014 року.

- Я недавно працюю в клубі, проте знаю ситуацію дов­кола матчу «Нива» - «Тернопіль». Те, що хтось був замішаний, це - однозначно. Розпитували гравців, але поки всі віднікуються, кажуть, що нічого подібного не було. Відтак оскаржуватимемо рішення КДК ФФУ. Якщо виявимо гравця, котрий мав відношення до тоталізатора, - виженемо. Утім, на даний момент нікого не викрили.

Сергій Надал, як почесний президент клубу, наказав розібратися в даній ситуації і знайти винного. Керівництво клубу наразі проводить бесіди з кожним футболістом окремо. Щоправда, поки результати нульові. Жоден з гравців не зізнається, що був замішаний в якихось домовленостях. Єдиною причиною програшу називають власну розслабленість наприкінці того фатального матчу.

Виправдання виглядають реально, адже неодноразово ФК «Тернопіль» пропускали м’ячі наприкінці 2 тайму.

Василь Матвійків звернувся до КДК за матеріалами справи. Керівництво  муніципального клубу твердо вирішило розібратися в неприємній ситуації і обіцяє обов’язково знайти і покарати винних.

Тамара Коблик

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео