ФК "Тернопіль" зазнав розгромної поразки

Столичний “Оболонь-Бровар” тернополяни приймали на рідному полі, проте домашня атмосфера муніципалам Тернополя не допомогла – поразка 0:2.

Матч проти “Оболонь-Бровар” тернополяни почали активніше, до своїх воріт суперника не підпускали й водночас намагалися атакувати киян, проте до реалізації моментів не дійшло. Натомість гості теж потроху перейшли до атакувальних дій, переважно це були швидкі контратаки, одна із яких завершилася призначенням пенальті у ворота “Тернополя”. Одинадцятиметровий впевенено реалізував Артем Фаворов.

Із 39 хвилини гості повели в рахунку. З початком другого тайму тернополяни спробували відігратися, але забити гол їм не судилося. Суперники тим часом кілька разів відверто пробачили господарів, не реалізовуючи 100% моменти. Врешті гості перевагу подвоїли. Після кутового на 82 хвилині вдруге у матчі відзначився Фаворов. Поразка ФК “Тернопіль” 0:2, “Оболонь-Бровар” повертається додому з трьома очками.

Найближчий матч ФК “Тернопіль” зіграє уже на виїзді. Поборотися за очки спробують із сусідом в турнірній таблиці комсомольским “Гірник-Спортом”.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео