Тернопільські волонтери добираються туди, де найгарячіше (фото)

Військову форму спеціального пошиття для бійців двометрового зросту, тактичні окуляри, продукти і воду завезли активісти групи «Схід та Захід єдині» на передові опорні пункти наших військ на сході.

Про це повідомив тернопільський волонтер і журналіст Ігор Крочак. Він зазначив, що активісти з Тернопілля добираються у такі гарячі точки, де мало хто з цивільних наважується опинитися.

- Упродовж 12 вересня координатор "Схід та Захід єдині" Едуард Хатмуллін та наш активіст Володимир Авдєєв здійснювали планове довезення вантажів 11-го рейду до передової на бойових позиціях наших військ у Пісках, Водяному, Опитному, «Зеніті» і на шахті Путилівська біля населеного пункту Бутовка, - розповів Ігор. – Завезли все необхідне: знеболюючі медикаменти, воду, тушонку «Козацьку», домашні закрутки, свіжі овочі, солодощі, військову форму, тактичне взуття, маскувальні сітки.

У Пісках та на «Шахті» наші давні знайомі з підрозділів, якими ми опікуємось вже не перший місяць, з радістю зустріли наших побратимів. Ще б пак, у такі опорні пункти рідко хто з волонтерів заїжджає. Наша група одягнула кількох хлопців у форму спеціального пошиття. Отакі козаки-велети не передовій воюють! Штатних натівських форм великого розміру бракує, отож, замовляємо окремо. 

Усім помічникам та благодійникам бійці передали велике солдатське спасибі за небайдужість і підтримку, а також - фронтове вітання.
Особлива подяка Василю з позивним «Журналіст» та його дружині за придбання тактичного взуття, Надії зі Львова - за «берці» 48-го розміру для наших богатирів.

Фото Ігоря Крочака

 

Вибір читачів за тиждень

Відео