Молодятам з «Айдару» вишивають ікону на весілля

 У Тернополі гулятимуть весілля двоє молодих людей, серця яких поєднала війна на Сході. Разом вони служили у добровольчому батальйоні «Айдар», там і вирішили йти далі по житті лише разом.

Особливо радіють цій приємній звістці місцеві волонтери, які добре знайомі з молодятами. Лілія Мусіхіна навіть взялася вишивати парі барвистий весільний рушник. Щодня, як тільки знаходиться вільна хвилина, волонтерка «Самооборони Майдану Тернопільщини» бере голку і бісером вишиває на полотні. «На щастя, на долю» та палаючі троянди вже прикрашають виріб, залишилось зовсім небагато.

Однак, молодятам-«айдарівцям» хочуть зробити ще один подарунок, до справи залучать і небайдужих тернополян.

- Разом із волонтерами ми вишиваємо ще й ікону Зарваницької Матері Божої, також бісером. Роботи є достатньо, а часу завжди бракує, тому тим, хто має бажання і час у штабі «Самооборони Майдану Тернопільщини» (вул. Грушевського, 1 – авт.) будуть завжди раді. Таким чином, кожен матиме можливість долучитися до доброї справи та разом створити новій сім’ї патріотів справжній родиний оберіг, - каже Лілія Мусіхна.

Зараз же майбутнє подружжя «айдарівців» демобілізувалось і активно займається підготовкою до весілля, яке відбудеться у Файному місті, звідки родом наречений.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Фото - "20 хвилин"

Вибір читачів за тиждень

Відео